Cestovní pojištění AXA - sleva 50 %

04.02.2023 16:24

Cestovní pojištění AXA se slevou 50 procent

AXA sleva 50 procent cestovni pojisteniCestování je pro mnoho lidí nezbytnou součástí života. Ať už se jedná o dovolenou, služební cestu nebo jen návštěvu přátel a rodiny, je důležité být připraven na všechny eventuality. Cestovní pojištění vám může pomoci v případě nečekaných událostí, jako jsou zdravotní problémy, ztráta zavazadel nebo stornování cesty. AXA nabízí širokou škálu cestovního pojištění s 50% slevou.

Cestovní pojištění AXA (sleva 50 %) 

Pojištění se slevou zde >

 

Jak funguje cestovní pojištění AXA?

Cestovní pojištění AXA funguje tak, že v případě nečekaných událostí během cesty vám nebo poskytovali služby poskytne úhradu, případně náklady proplatí zpětně (obvykle třeba při nákupu léku v řádu stovek korun). Pojišťovna AXA nabízí širokou škálu pojistného krytí, které můžete vybrat podle vašich potřeb a požadavků. Můžete si vybrat pojištění pro jednotlivce, rodiny nebo skupiny a také si můžete vybrat, jak dlouho chcete být pojištěni. Také si k vybraným variantám pojištných tariirů zvolíte třeba vybrat doplňková připojištění. To se hodí pokud plánujete sportovat, cestovat nebo máte chronické onemocnění.

 

Výhody cestovního pojištění AXA

  • Finanční kompenzace v případě nečekaných událostí během cesty
  • Široká škála možností cestovního pojištění
  • Pojištění pro jednotlivce, rodiny nebo skupiny
  • Možnost výběru délky trvání pojištění
  • 50% sleva na cestovní pojištění AXA
 

Jak si sjednat cestovní pojištění AXA?

Získání cestovního pojištění AXA je snadné a rychlé. Můžete si objednat pojištění přes internet nebo prostřednictvím pojišťovacího agenta. Při objednávání si můžete vybrat, jaký typ pojištění chcete a jak dlouho chcete být pojištěni.

 

Proč si vybrat cestovní pojištění AXA?

AXA je jednou z největších a nejuznávanějších pojišťoven na světě a nabízí širokou škálu cestovního pojištění se zajímavými slevami. Kromě toho má AXA špičkový zákaznický servis a široké zázemí, což znamená, že v případě potřeby budete mít rychlou a efektivní pomoc.

 

Co je cestovní pojištění?

Cestovní pojištění je speciální druh pojištění, který vám pomůže v případě neočekávaných událostí během vaší cesty. Tyto události mohou zahrnovat zdravotní problémy, ztrátu zavazadel, stornování cesty nebo jiné situace, které by mohly ovlivnit váš cestovní plán.

 

Proč bych měl mít cestovní pojištění?

Cestovní pojištění vám může pomoci zajistit finanční kompenzaci v případě nečekaných událostí během cesty. To může zahrnovat náklady na lékařskou péči, náhradu za ztracené nebo ukradené zavazadlo, nebo dokonce náhradu za stornování cesty. Bez cestovního pojištění byste museli tyto náklady hradit ze svých vlastních prostředků, což může být finančně náročné.

Zpět

Anketa

Využíváte cestovní pojištění AXA?

Celkový počet hlasů: 35

Podporujeme

 Podporujeme Dobrého anděla 

Pojišťovny

Allianz pojišťovna
Česká podnikatelská pojišťovna
ČSOB pojišťovna
Direct pojišťovna
ERV pojišťovna
Generální Česká pojišťovna
Hasičská vzájemná pojišťovna
Inter Partner Assistance
Kooperativa pojišťovna
Maxima pojišťovna
MetLife
NN Životní pojišťovna
Pillow pojišťovna
Pojišťovna VZP
Slavia pojišťovna
Union pojišťovna
UNIQA pojišťovna

Nabízíme:

  • slevy 10-83 % na nové pojištění
  • možnost okamžitého sjednání
  • platnost pojištění ihned
  • garance kvalitních poskytovatelů
  • jen nejlepší nabídky pojišťoven

Platební metody

  • Bankovní převod
  • Platba kartou online
Platba pojištění online kartou Maestro Platba pojištění online kartou Visa electron Platba pojištění online kartou Visa Platba pojištění online kartou MasterCard

© 2011-2023 Všechna práva vyhrazena. Pojistit.eu - srovnání pojištění majetku, vozidel a cestovního pojištění online. Vždy si přečtěte (aktuální) úplné podmínky daného produktu/služby u poskytovatele. Podmínky stránek.

Vytvořte si web zdarma!Webnode